Glad for livet: Når gode ting sker

Glad for livet

Måske er det min vestjyske mentalitet, der maner til besindighed. Måske er det en frygt for at begå hybris. Men jeg har lagt mærke til, at jeg meget sjældent svarer JA!, når nogen spørger, om det går godt.
Lige i øjeblikket må jeg dog erkende, at jeg er ret glad for livet. Ikke “ret” som i jaaae, det er vel som sådan nogenlunde ok, men “ret” som i meget, utrolig, enormt, kodylt! Det er faktisk en anelse angstprovokerende for mig at skrive det.

Men…
Vi har solgt vores hus. Et facebookopslag i 12 dage (tak for alle 99 delinger 😘), to fremvisninger og en købsaftale. I går udløb købers fortrydelsesret, så nu er der ingen vej tilbage.
Vi går i gang med at bygge vores nye, fine hus lige om lidt og skal først overdrage nummer 37 d. 1. oktober. Hvor vi efter planen kan flytte direkte ind i nummer 10.

Jeg har undervejs i denne relativt korte proces flere gange tænkt, at det må være for godt til at være sandt. Samtidig har der siddet en talemåde i mit baghoved, som har sagt “Det ér godt. Men gode ting sker jo også for gode mennesker!”

Jeg tror egentlig , at gode ting sker for alle mennesker. Det er bare et spørgsmål om at vente og kigge nok efter dem. På samme måde skal dårlige ting også nok ske for alle mennesker. Også os.
Jeg undrer mig derfor lidt over, at jeg ikke bare kan glæde mig over, at der ligenu sker mange gode ting.
Det kan ikke betale sig, at vente på dårligdom! Så nu vil jeg nyde min familie, vores hussalg og det faktum, at vi i skrivende stund faktisk er på ferie. Bevares, vejret kunne være bedre, og vi har ‘toårskriser’ fra tid til anden – men træerne vokser vel heller ikke ind i himlen. 😉
Det går godt, og jeg er glad for livet! Det vil jeg huske at tillade mig selv at nyde.


Skriv et svar