Omgangssyge din bitch!

Omgangssyge
Omgangssyge er klart en af de slemmere ting ved at være forælder…

Jeg forestiller mig, at Fanden himself engang havde en dårlig dag. Han (for selvfølgelig er han en han! 😜) tænkte: “Hvordan mon jeg skaber mest ravage og dårligdom på den mest simple måde?” Han funderede over svaret og skulle så pludselig på toilettet. Og der kom det til ham: Han besluttede sig for at opfinde en virus, der ville få alverdens uhumske sager til at vælte ud af folk. Fra begge ender.

Hvordan hr. Fanden helt præcist gjorde, skal være uvist. Men omgangssyge må helt sikkert være noget, Fanden har skabt!
Som I måske har gættet, er Aksel ramt lige nu. Det er ikke sjovt. Hverken for ham eller for hans forældre.
Jeg finder en smule ro i mine knap tre års erfaringer som mor – jeg ved, at det nok skal gå over på et tidspunkt… Men lige nu, der er det eddermame drøjt!

Hvis man skal se positivt på tingene, kan man selvfølgelig også finde dem ved omgangssyge. Hør bare her:

1. Måske bliver man selv ramt. I så fald kan det være tæt på en nærdødsoplevelse. Til gengæld bliver man detoxet uden at skulle betale flere tusinde kroner for at få en slange stukket op i numsehullet.

2. Hvis man døjer med dårlig lugt i sit hjem, for eksempel på grund af kloakproblemer, kan man for en stund skyde skylden på stank fra bræk og bæ.

3. En eller måske endda flere fridage. For at passe, pleje og opvarte et sygt barn er nemlig det samme som at holde fri. Host host.

4. Man får tjekket, om vaskemaskinen dur og kan holde til at køre i døgndrift.

5. Du har en vaskemaskine! Oh ve oh skræk, jeg kan slet ikke holde ud at tænke på, at nogle har levet uden en vaskemaskine. Eller at nogle faktisk stadig gør det.

Nu har jeg vist tænkt positivt nok for i dag! Nu vil jeg nyde synet at min sovende søn, så længe det varer.
Og håbe håbe håbe at jeg selv (og ikke mindst manden) går fri for sygdom…


3 kommentarer

Skriv et svar