Psykolog Anna Sofie Slot

Hvis du forestiller dig, at en psykolog er en midaldrende mand med fuldskæg og briller, som sidder med det ene ben over det andet og kigger på sine hænder, imens du ligger på en briks – så bliver du nok overrasket, når du møder mig…

Jeg har været uddannet psykolog siden 2010 og har, siden jeg blev færdiguddannet, arbejdet med børn, unge og familier – og deres øvrige netværk.
Jeg har været autoriseret psykolog siden 2013 og har løbende efteruddannet mig inden for forskellige undersøgelses- og behandlingsmetoder i relation til arbejdet med børn, unge og familier.
Inden jeg blev færdig som psykolog, har jeg været omkring mange arbejdsområder relateret til børneområdet, herunder folkeskolen, daginstitutioner, privatskole og foreningsarbejde.
Jeg har derfor bred viden og erfaring inden for både psykologi og pædagogik i forhold til børn og unge.

Jeg arbejder ud fra devisen: “Børn er ikke problemet, børn viser problemet”, hvilket for mig betyder, at jeg forsøger både selv og at hjælpe andre til at forstå, hvad børns adfærd kan være udtryk for.

Derudover er jeg 35 år, født i Korea, opvokset og bosat i Holstebro, samboende med Jørgen som jeg har Aksel på seks år sammen med, afhængig af Candy Crush, pensioneret fodboldspiller og vild med trøffelkugler!

Du kan følge PSYKOBLOGGEN på facebook her og på Instagram her.