Ydelser

Jeg tilbyder en række forskellige psykologydelser.
Hvis du er i tvivl om, om det er en psykolog, du skal opsøge, har jeg skrevet lidt om her, hvad det vil sige at være psykolog.

For børn, forældre og familier
– Samtaler/terapi med børn og unge. Afhængig af problemstillingen kan det være korte eller længere forløb.
⁃ Samtaler med forældre, for eksempel omkring tvivl eller bekymring om jeres barns trivsel eller udvikling, opdragelse eller familiedynamik.
⁃ Samtaler med familier, for eksempel i forhold til kommunikation, familiedynamik eller relationer.
⁃ Psykologisk undersøgelse med efterfølgende tilbagemeldning med anbefalinger. Der kan være lang ventetid på undersøgelser i det offentlige for børn i mistrivsel. Der kan også være et ønske om en fornyet undersøgelse.

I nogle tilfælde kan det være mere trygt for barnet, at samtaler foregår i hjemmet, eller der kan være praktiske omstændigheder, som gør det svært for jer at komme til mig. Det kan derfor aftales, at jeg kommer til jer.
Jeg har mulighed for at tilbyde samtaler aften eller weekend.

For sagsbehandlere
⁃ Børnepsykologiske undersøgelser
⁃ Samtaler/terapi med børn og unge

For fagpersoner
⁃ Supervision, individuel eller i gruppe

Jeg tilbyder også foredrag, undervisning og kurser for både forældre og fagfolk i blandt andet kognitive funktioner, udvikling og samvær, social udvikling, mobning og inklusion.

Hvis du ikke synes, dit behov er beskrevet her, så kontakt mig gerne alligevel. Det kan være, vi kan finde en løsning, der passer til lige præcis dit behov.

Da jeg er ansat som psykolog i Holstebro Kommune, kan der være opgaver vedrørende borgere bosat her, jeg kan være nødt til at sige nej til.