Verdens bedste tøffedag!

Tøffedag
Jeg plejer at være ret god til at beskrive tingenes reelle tilstand uden glimmer og filter. Men i dag var simpelthen verdens bedste søndags tøffedag!

Min søndag har været fantastisk! Jeg var temmelig kvast i går, så jeg gik i seng kl. 21. Jeg vågnede kl. 7.30, hvilket jo så var 6.30. Med lidt hurtig hovedregning giver det dog også, inklusiv fratrækkelse af det halvandet minut det tog mig at hente sønnike ind i revnen, forholdvis mange timer med hovedet på puden. Just what I needed!

Jeg gav mig lydløst til at scrolle lidt på telefonen, mens drengene fortsat halede torsk i land. Efter en times tid og alle liv i Candy Crush gik jeg på toilet og kom da i tanker om, at der vist stadig befandt sig en halv Rittersport i en skuffe. Den kunne passende da gøre mig selskab under dynen… Mens jeg lyttede til tunge vejrtrækninger og frådede Rittersport, benyttede jeg dagens Boozt rabatkode. (Farvel 1.600 kroner… Ej sponsoreret hvis nogen skulle være i tvivl. 😉)

Klokken 9.30 begyndte Jørgen at blinke med øjnene. Klokken 10 fulgte Aksel efter og proklamerede, at han ikke var vågen. “Jeg sove lidt mere. Jeg vil ligge ovenpå dig”. Det fik han så lov til, så klokken var 10.30, før vi fik nosset os ud af sengen.

Frokosten bestod af rugbrød med alverdens lækkerier hos svigermor, hvilket i sig selv kunne gøre enhver søndag fantastisk! Samtidig var jeg flere gange ved at glemme, at jeg overhovedet havde et barn, for han var fuldstændig opslugt af leg med kusinerne. Det er første gang, vi er et sted, og han har været så meget ’selv’ uden moar – så også kæmpe succes her.

Som om det ikke var nok, gennemførte jeg bane nummer 2.000 (!) i Candy Crush Saga på vej til svigermor i middags. Jep, jeg er den mor, der sidder med snuden i telefonen, mens mit barn sidder ved siden af og keder sig. 😜

Alt i alt den måske bedste søndag, jeg nogensinde har haft! Min eneste kvababbelse lige nu er, at Aksel, i skrivende stund kl. 18.20 på vej hjem fra “farmor og Bjarne” er faldet i søvn. Hvilket formentlig betyder, at han er vågen til klokken meget sent i aften.
Men det klarer vi nok. Hvis det her er definitionen på en “tøffedag”, vil jeg i hvert fald godt bestille nogle flere. Mædevuns! 😉


Skriv et svar